Assortiment
Hoofdgerecht voor 4 personen - Voorbereiden (pompoenpuree en broodkruim): ca. 1 uur - Bereiden: ca. 5 minuten
Ingrediënten
Bereiden
Pompoenpuree
Pangrattato
Waterkerssalade
Serveren
Schep wat pompoenpuree op 4 warme borden. Bestrooi ruim met de pangrattato (=gebakken broodkruim) en wat fijngehakte peterselie. Verdeel de salade over de borden.
Wijn-spijs: Domaine des Cassagnoles Gascogne Gros Manseng
De fruitige, tikkeltje exotische smaak van deze tintelfrisse Gascogne combineert geweldig met de fluweelzachte, pittige pompoenpuree en knisperende, groene waterkerssalade.
Frisdroge, intens geurende Zuid-Franse witte wijn van de druivensoort gros manseng. Heerlijk als eetlustopwekkend aperitief, maar ook prima te combineren met frisse salades of asperges.
Onze eerste winnaar van Brabantse Aspergewijn competitie
"De volle en rijpe smaak van de Gros Manseng past goed bij gegrilde asperges met zeebaars..." Lees meer
Voordelen eigen account