Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras

Producten per pagina:

Sorteer op:

|
|
|
|
|

Blackwater Wines Underdog Chenin Blanc - Zuid-Afrika 2023

Francois Haasbroek (eigenaar en wijnmaker) is in Zuid-Afrika inmiddels een gevestigde naam op wijn maak gebied. Na zijn studie als wijnmaker aan de universiteit van Stellenbosch is hij over de gehele wereld wijn gaan maken om zijn rugzak te vullen vol ervaringen.

10,50

6 flessenprijs, prijs per fles 9,95

12 flessenprijs, prijs per fles 9,60

Miles Mossop Wines Chapter One Cinsault Swartland 2021

Chapter One is een fantastische, elegante rode wijn. Deze Cinsault is afkomstig van een 23 jaar oude bushvine wijngaard uit Swartland. Complex en verfijnd! Ontdek het nieuwe Zuid-Afrika!

22,50

6 flessenprijs, prijs per fles 20,85

12 flessenprijs, prijs per fles 20,15

Swartland Chenin van single vineyard

Blackwater Wines 'Picquet' Chenin Blanc - Zuid-Afrika 2019

Francois Haasbroek (eigenaar en wijnmaker) is in Zuid-Afrika inmiddels een gevestigde naam op wijn maak gebied. Na zijn studie als wijnmaker aan de universiteit van Stellenbosch is hij over de gehele wereld wijn gaan maken om zijn rugzak te vullen vol ervaringen.

21,50

6 flessenprijs, prijs per fles 20,40

12 flessenprijs, prijs per fles 19,70

Elegante en verfijnde Syrah van Papkuilsfontein wijngaard

Blackwater Wines 'Cultellus' Syrah - Zuid-Afrika 2018

Francois Haasbroek (eigenaar en wijnmaker) is in Zuid-Afrika inmiddels een gevestigde naam op wijn maak gebied. Na zijn studie als wijnmaker aan de universiteit van Stellenbosch is hij over de gehele wereld wijn gaan maken om zijn rugzak te vullen vol ervaringen.

20,00

6 flessenprijs, prijs per fles 19,00

12 flessenprijs, prijs per fles 18,35

Cape Winemakers Guild (CWG) Miles Mossop Wines Saskia-Jo 2018

 De drie bush-vine wijngaarden die worden gebruikt om deze wijn te maken, bevinden zich allemaal op de noordelijke hellingen van de Paardeberg-berg in het Swartland, groeiend in ontbonden granietbodems. Het fruit werd in hele trossen samengeperst en het sap werd op natuurlijke wijze gefermenteerd in een betonnen ei van 700 liter, waar het in totaal 11 maanden rijpte voordat het werd gebotteld zonder klaring en filtratie. Bij het maken van deze wijn is slechts een kleine hoeveelheid SO2 toegevoegd, wat een ware uitdrukking geeft van de locaties en de regio.

89,95 per fles

Even geduld a.u.b.