Raúl Pérez is wat je noemt een markant wijnmaker. Hoewel hij klassiek geschoold is (oenologie in Requena), is zijn werkwijze dat allesbehalve. Liever dan de gebaande paden volgt Raúl de natuur. Hij máákt geen wijn, maar laat de wijn zichzelf tot uitdrukking brengen door de bodemtypes, microklimaten en rijpingstijden van de druiven te observeren en het druivenmateriaal zo min mogelijk te beïnvloeden.
Benieuwd naar zijn wijnen? Bekijk ze hieronder!
Helderrood van kleur; complex aroma met rijpe, kruidige tonen, leer en vuursteen. De smaakstructuur zet vol en krachtig in ontwikkelt een lange afdronk met rijpe tannine en veel aromatische lengte.
Elegante droge witte wijn met nuances van rijp geel fruit, meloen, amandel en subtiele eikentonen. De smaak is fris en krachtig, met een lange, sappige afdronk. Ideaal bij visgerechten, zowel koude voorgerechten als van de grill of uit de oven.
Voordelen eigen account