Verfijnde olijfolie met een fruitige, kruidige geur en een milde, romige, licht peperige smaak. Heerlijk om vers brood in te dopen of om salades of pastagerechten mee op smaak te maken.
Flesinhoud: 500 ml
Fraaie olijfolie uit de Douro. Verfijnd en complex in geur met tonen van olijfblad, artisjok en basilicum. Fris en peperig van smaak met subtiele bitters. Een lange harmonieuze finale met notige tonen.
Flesinhoud: 500 ml
We zeggen het maar gewoon eerlijk: de olijfolie van Isole e Olena is ronduit subliem en mag eigenlijk in geen enkele keuken ontbreken. De olijven zijn afkomstig van 25-100 jaar oude bomen uit de hoger gelegen olijfgaarden die het Chiantidomein omringen.
Flesinhoud: 500 ml
De Italiaanse regio Abruzzen wordt gedomineerd door grote coöperaties die enorme hoeveelheden eenvoudige wijn maken. Wie echter karakteristieke kwaliteit zoekt komt al snel terecht bij een kleine groep van gepassioneerde wijnmakers, vaak met kleinschalige producties.
Olijfolie is een plantaardige olie die door persing uit olijven, de vruchten van de olijfboom, wordt gewonnen. Binnen ons assortiment bevinden zich wijnen die op gerechten met olijfolie afgestemd zijn.